Adakah saya akan dicaj dua kali apabila beralih ke aplikasi Disney+ yang baharu?
Tidak. Apabila anda log masuk ke aplikasi Disney+ yang baharu menggunakan alamat e-mel atau nombor telefon yang sama yang didaftarkan pada akaun Disney+ sedia ada anda, Disney+ akan mengenalpasti dan memadankan langganan anda kepada akaun anda. Oleh itu, anda boleh terus menggunakan langganan semasa anda tanpa dikenakan sebarang caj tambahan atau dicaj dua kali.